Aripioare la disc

Rezumat
Denumire reteta
Aripioare la disc
Publicata la
Timp de preparare
Timp de coacere
Timp total
Rating
5 Based on 8 Review(s)

Recunsc, amandoi suferim de patima… gratarelor… Desi nu luam tot timpul discul cu noi, incercam sa ne satisfacem pofta de aripioare si de cartofi la disc… cu orice ocazie! Practic, folosim discul pentru cartofi, aripioare si foarte rar si pentru carnaciori (doar atunci cand nu mai luam si gratarul cu noi).

Ies toate atat de bune, ca desi le-am mancat acum cateva zile…deja salivez!

Ingrediente:

- aripioare (noi folosim de obicei din cele sectionate, fara varf, insa se intampla sa nu gasim si cand le luam de-a intregul, le incruciseaza baietii – o sa revin cu alte poze ca sa intelegeti ce zic :) )

- ulei

-obligatoriu – disc!

- condimente ce aveti la indemana, le-am facut si doar cu sare, sau piper si sare, desi de obicei luam ceva condiment granule de legume).

Operatiunea in sine este una foooooarte dificila!!! :D Se trimit barbatii sa faca focul, se aseaza discul pe foc, se toarna ulei, iar cand acesta este incins,  se arunca asa la misto aripioarele (condimentate in prealabil). Iese un sfarait de toata frumusetea si demn de toata lauda :D (dar aveti grija sa nu va frigeti).

Se amesteca relativ constant, pana se rumenesc bine. Se scot cu o paleta si se pune capac pana la marea savurare. In tot acest timp… femeile ii apreciaza ce barbati gospodari si-au luat! Obligatoriu! :P

Pozele mele de final, adica pozele de glorie au iesit miscate – pare-mi-se ca am avut un tremurici la vazul lor… O sa am grija data viitoare sa revin cu niste fotografii concludente, suculente… care sa va convinga. Pana atunci, credeti-ma pe cuvant – ies absolut fenomenale!

Aici este o poza cu papica dintr-o seara de disc – e tot ce pot sa arat care sa nu fie miscata poza… Oare afinata o fi de vina? Hmmmm… Deci avem: aripioare la disc, cartofi la disc, carnaciori Killer, alioli si castraveti murati.

Spor la discuit dragii mei!

 


Author: Alexandra Butnari

Pentru voi, pentru el, pentru mine! Pentru cei care stiu sa-si indulceasca viata, prin lucruri simple, dar frumoase, si mai ales gustoase! Pentru fiecare din voi! Cu drag, cu daruire, cu multumire, Alexandra

Share This Post On

Comentarii

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>