Bacon chipsuri

Rezumat
Denumire reteta
Bacon chipsuri
Publicata la
Timp de preparare
Timp de coacere
Timp total
Rating
5 Based on 16 Review(s)

Ceea ce urmeaza e pe cale sa va schimbe viata. Nu radeti, ca nu e de glumit cu chipsurile din bacon, caci nu e asa usor, sa stiti. In primul rand trebuie sa mergeti la un supermarket, sa cautati baconul cel mai lung si care arata cel mai bine, apoi trebuie sa va rugati de doamnele de acolo sa vi-l taie cat mai subtire. “E bun asa? ” “Nu – si mai subtire, daca se poate, va rog!” Adica nu-i usor, come on! Si ca sa nu mai zic ca trebuie sa-l si carati pana acasa… ppphiuu! Greu e! Ajunsi acasa trebuie sa mai aprindeti si cuptorul…da-o in colo de treaba!!!

Dar sa vedem ingredientele si continuam :D

Ingrediente:

- bacon feliat

- bacon feliat subtire

- bacon feliat foarte subtire

- bacon, bacon, bacon

- alte cele optionale: gorgonzola, boia iute sau praf de chili, chestii d-astea…

- bere – pentru suflet

Revenim la cuptor. Cum intrati in casa, aprindeti cuptorul. Luati o tava, aruncati o hartie de copt si ne apucam de treaba! Luati cu grija pachetul impaturit asa frumos de doamnele de la supermarket, desfaceti cu grija.

Scoateti baconul din pachet.

Gustati. E bun, asa-i? Numai o feliuta, va rog, sa va ajunga pentru scopul pentru care a fost cumparat!

Luati tava. Puneti incet, cu grija, cate o felie de bacon, una langa alta, una langa alta, una langa alta…

bacon

Dati rapid la cuptor, sa nu se lase blatul :) )

Lasati 5 minute. Nu faceti testul cu scobitoarea, caci nu e cazul. Daca vreti mai rumen, mai lasati 5 minute.

Scoateti pe servetele de bucatarie sa mai lase din grasime. Si atat!

Se consuma cald, rece, simplu, cu branza (gorgonzola). Daca vreti sa fie mai complicat si mai condimentat, adaugati praf de chili sau boia iute, pe care le adaugati inainte sa dati la cuptor. Puteti servi in combinatie cu diferite sosuri. Langa o bere buna! Si astea sunt chipsurile din bacon.

Si in cazul in care ati obosit, mai luati o bere :)

chipsuri

chipsuri-din-bacon

bacon-cu-gorgonzola

bacon-chips


Author: Alexandra Butnari

Pentru voi, pentru el, pentru mine! Pentru cei care stiu sa-si indulceasca viata, prin lucruri simple, dar frumoase, si mai ales gustoase! Pentru fiecare din voi! Cu drag, cu daruire, cu multumire, Alexandra

Share This Post On

Comentarii

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>