Banane prajite

Rezumat
Denumire reteta
Banane prajite
Publicata la
Timp de preparare
Timp de coacere
Timp total
Rating
5 Based on 3 Review(s)

Bogdan a fost plecat in delegatie o saptamana, iar eu trebuia sa-l astept cu ceva bunatati cand se intorcea acasa, ca asa era normal, nu? :) Doar ca s-a nimerit sa lucrez si odata ajunsa acasa trebuia sa fac ceva rapid de mancare. Ciorba de afumatura am facut-o cu o zi inainte, asa ca trebuia sa pregatesc felul 2 si desertul. Ceva rapid sa fie atunci! Dar in acelasi timp special! Carnaciori in bacon cu piure de telina si sos de rodii si banane prajite!

Ingrediente 2 portii:

- 2 banane

- 2 -3 linguri de miere

- zeama de la o lamiae

Bananele se curata de coaja si se taie in jumatate pe verticala si apoi in jumate pe orizontala. Puneti mierea in tigaie iar cand se incinge adaugati  bananele taiate. Peste turnati zeama de la lamaie si lasati la foc mediu pana se inmoaie.

in-miere

Intoarceti cu grija pe partea cealalta si lasati din nou pana se inmoaie.

se-intorc

Scoateti pe un platou, puteti turna peste putina miere sau sa va jucati cu zahar caramelizat.

Si cel mai important: sunt bune si calde, dar si reci, pastrandu-si aroma si textura moale chiar si a doua zi!

Ideale pentru o cina romantica rapida, pentru un desert simplu de post sau cand vreti sa va rafatati cu ceva special.

featured


Author: Alexandra Butnari

Pentru voi, pentru el, pentru mine! Pentru cei care stiu sa-si indulceasca viata, prin lucruri simple, dar frumoase, si mai ales gustoase! Pentru fiecare din voi! Cu drag, cu daruire, cu multumire, Alexandra

Share This Post On

Comentarii

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>