Cartofi dulci cu carnaciori de bere

Rezumat
Denumire reteta
Cartofi dulci cu carnaciori de bere
Publicata la
Timp de preparare
Timp de coacere
Timp total
Rating
5 Based on 8 Review(s)

Trecand zilnic prin hipermarketuri am vazut cartofii dulci care imi tot faceau cu ochiul… asta pana seara trecuta cand m-au convins! Cam scumpi ei… 3 cartofi la 10 lei, dar curiozitatea era cam mare :) Si mare mi-a fost surpriza cand am inceput sa-i curat… erau portocalii! :D

Ingrediente:

- 2-3 cartofi dulci

- carnaciori de bere

- 2-3 catei de usturoi

- sare, piper, cimbru, ulei

Cartofii de curata de coaja (optional – se pot spala bine de tot si-i lasati cu tot cu coaja) si se taie cubulete.

cartofi-dulci

cartofi-dulci-portocalii

Arata ca… un dovleac de toamna, doar ca e ceva mai tare sau ca un morcov mai deschis la culoare… gustul… este intre ele :)

Se pun carnaciorii de bere, cateii de usturoi, condimentam si turnam putin ulei, putin cimbru… si dam la cuptorul incins.

cartofi-cu-carnati

Se mai amesteca din cand in cand si se servesc calzi. Ies foarte pufosi, iar gustul lor dulce impreuna cu carnaciorii de bere care sunt usor picanti contrasteaza foarte bine!

O cina rapida si usor iesita din cotidian.

Sa aveti pofta!

cartofi-dulci-cu-carnaciori

cartofi-cu-carnaciori-de-be


Author: Alexandra Butnari

Pentru voi, pentru el, pentru mine! Pentru cei care stiu sa-si indulceasca viata, prin lucruri simple, dar frumoase, si mai ales gustoase! Pentru fiecare din voi! Cu drag, cu daruire, cu multumire, Alexandra

Share This Post On

Comentarii

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>