Conopida trasa la tigaie

Rezumat
Denumire reteta
Conopida trasa la tigaie
Publicata la
Timp de preparare
Timp de coacere
Timp total
Rating
4.5 Based on 3 Review(s)

In cate feluri se poate prepara bunatatea asta… Conopida pane cred ca am papat cu totii, dar ce ziceti de ceva si mai simplu, si la fel de bun (sau poate mai bun :P )?

Ingrediente:

- 1 conopida

- sare

- ulei

Conopida se desface in bucati mai mari sau mai mici, dupa preferinta. Se pune la fiert in suficienta apa cat sa o acopere. Cand apa incepe sa fiarba se adauga sarea si se pune conopida. Nu se lasa mult, pentru ca nu vrem sa se inmoaie, cel putin asa o preferam noi, putin crocanta. 5-7 minute sunt de ajuns. Se strecoara si se pune in tigaie cu ulei, nici prea mult, dar nici prea putin.

conopida-la-tigaie

Se invarte pe toate partile cat sa devina rumenie.

Se scoate apoi se servetele de hartie pentru a se scurge excesul de ulei.

Se serveste cu orice!!! Noi am servit cu somon la gratar si cu sos de gorgonzola si ciuperci!

conopida-trasa-la-tigaie


Author: Alexandra Butnari

Pentru voi, pentru el, pentru mine! Pentru cei care stiu sa-si indulceasca viata, prin lucruri simple, dar frumoase, si mai ales gustoase! Pentru fiecare din voi! Cu drag, cu daruire, cu multumire, Alexandra

Share This Post On

Comentarii

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>