Glazura de post

Rezumat
Publicata la
Rating
1 Based on 1 Review(s)

Cand nu aveti la indemana ciocolata amaruie, sau pur si simplu, vreti sa faceti voi glazura de post, sa stiti ca nu va trebuie multe ingrediente, sau ma rog, sunt ingrediente pe care le avem la indemana cu totii. Si la ce aspect frumos are glazura, ar fi si pacat sa nu o folosim. Si daca nu tineti post, inlocuiti margarina cu untul :)

Ingrediente glazura de post:

- 125 grame margarina

- 4 linguri zahar

- 2 linguri cacao neagra

- esenta rom

Intr-un vas punem margarina la topit, in care adaugam 4 linguri de zahar si 2 linguri de cacao neagra. Tinem pe foc mic si amestecam continuu pentru a nu se prinde de oala, pana se topeste zaharul. Se lasa pe foc mic cateva minute, insa aveti grija sa nu se prinda, trebuie amestecat constant. Dupa ce luati de pe foc, adaugati esenta de rom.

Puteti sa adaugati peste orice ducle, de la rulade, la torturi, prajituri si checuri. La orice va trece prin minte :)

Aici, folosita la prajitura rapida cu biscuiti si budinca :)

miogdale

prajitura-cu-biscuiti-si-bu


Author: Alexandra Butnari

Pentru voi, pentru el, pentru mine! Pentru cei care stiu sa-si indulceasca viata, prin lucruri simple, dar frumoase, si mai ales gustoase! Pentru fiecare din voi! Cu drag, cu daruire, cu multumire, Alexandra

Share This Post On

Comentarii

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>