Iepure la gratar

Daca tot am facut iepure la ceaun, era pacat sa nu incercam si pe gratar… si bine am facut! Desi nu l-am tinut deloc in bait, nu l-am condimentat decat cu sare pentru ca am vrut sa-i simt gustul natural.

Ingrediente:

- iepure

- sare

- ulei

Se unge iepurele cu ulei si se condimenteaza cu sare. Se pune pe gratarul incins si se intoarce de cate ori este nevoie.

Se poate servi cu felii de lamaie, insa noi l-am savurat cu Alioli. Sincer, cel mai mult mi-a placut ca a iesit crocant.

Chiar gustos! Cu siguranta cand o sa mai facem la ceaun o sa facem si iepure la gratar.

Pentru alte retete cu iepure dati click aici

Pentru alte retete la gratar dati click aici

Pentru retete traditionale, mancaruri diverse sau garnituri sati click pe fiecare cuvant in parte.


Author: Alexandra Butnari

Pentru voi, pentru el, pentru mine! Pentru cei care stiu sa-si indulceasca viata, prin lucruri simple, dar frumoase, si mai ales gustoase! Pentru fiecare din voi! Cu drag, cu daruire, cu multumire, Alexandra

Share This Post On

Comentarii

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>