Legume trase la tigaie

Rezumat
Denumire reteta
Legume trase la tigaie
Publicata la
Timp de preparare
Timp de coacere
Timp total
Rating
2.5 Based on 11 Review(s)

Azi va propun ceva rapid, foarte simplu, dar in acelasi timp sanatos! Legume trase la tigaie – gata in 10-15 minute. Un pranz/ o cina plin(a) de vitamine. Enjoy it!

Ingrediente:

- 1 vanata mica

- 1/2 ardei rosu

- 1/2 ardei verde

- 1/2 ardei galben

- 5-6 ciuperci

- ulei/unt

- sos de soia

- sare si piper

Toate legumele se spala bine. Vanata se taie cubulete. Ardeii se curata de seminte si se taie si ei cubulete. Ciupercile, in functie de marime, se taie si ele cubulete.

Uleiul sau untul se incinge in wok (sau tigaie). Se adauga legumele si se amesteca constant, la foc mare. Dupa 2 minute puteti adauga si sare si piper si mai lasati putin, tot la foc mare.

in-wok

Legumele o sa se inmoaie la suprafata, iar in interior o sa ramana crocante. Adica stir fry – astfel isi pastreaza si culorile vii dar si proprietatile nutritive. Adaugati cateva picaturi de sos de soia, amestecati, si luati de pe foc.

legume

Se pot servi ca atare sau ca si garnitura la carnita. Noi le-am mancat simplu, fara nimic altceva… si au avut un gust incredibil… de vara (desi recunosc, ca legumele au fost cumparate din supermarket… dar abia astept sa le fac cu legume din gradina parintilor).

Pofta buna!

featured


Author: Alexandra Butnari

Pentru voi, pentru el, pentru mine! Pentru cei care stiu sa-si indulceasca viata, prin lucruri simple, dar frumoase, si mai ales gustoase! Pentru fiecare din voi! Cu drag, cu daruire, cu multumire, Alexandra

Share This Post On

Comentarii

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>