Pasta de oua

Stim cu totii deja ca sunt recomandate ouale fierte pentru ca sunt cele mai complexe alimente din punct de vedere nutritional. Ce ne facem insa daca nu ne plac ouale fierte? (cum as fi eu :D ) Simplu, facem sa fie pe gustul nostru! Si uite asa se ajunge la o pasta buna de oua numai buna pentru micul dejun! Insa aveti grija, ouale fierte nu trebuie consumate in exces!

Ingrediente:

- 4-5 oua

- 50 grame de unt

- 1 lingura de smantana (optional)

- 1 lingurita mustar

- sare dupa gust

Se fierb ouale tari. Lasati vreo 8 minute dupa care le lasati la racit. Se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica.

oua-fierte

De adauga ingredientele de mai sus, cu specificatia ca trebuie sa fie la temperatura camerei untul, pentru a-l putea amesteca bine. Se omogenizeaza si se serveste dupa bunul plac!

mustar

Pofta buna!

pasta-de-oua

pasta-de-oua-cu-unt-si-sman


Author: Alexandra Butnari

Pentru voi, pentru el, pentru mine! Pentru cei care stiu sa-si indulceasca viata, prin lucruri simple, dar frumoase, si mai ales gustoase! Pentru fiecare din voi! Cu drag, cu daruire, cu multumire, Alexandra

Share This Post On

Comentarii

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>