Salata de oua cu ceapa verde si usturoi

Asta e una din recomandari pentru reciclarea oualor de la Paste. O aveam in gand inca de la Paste, cand mama mi-a dat mai multe oua vopsite decat i-am cerut, adica in loc de 10… 12 bucati :D Apoi am gatit-o special pentru un concurs (da, din nou concurs! :P ) – Retetele lui Nicolai impreuna cu C’osta d’Oro au pus la bataie preparea unei salate. Asa ca iata-ma cu salata de oua, foarte simpla, ce-i drept, insa una din preferate cand eram mica.

Ingrediente:

- 4 oua

- 2 fire ceapa verde (am folosit doar partea verde)

- 1 fir usturoi

- sare

- ulei de masline C’osta d’Oro

Se fierb ouale tare (minim 7-8 minute dupa ce incepe sa fiarba apa!) sau se curata ouale rosii de la Paste :D

Se taie rondele, apoi in 4 (adica bucatele, pe romaneste :P ). Se sareaza.

Firele de ceapa verde si firul de usturoi se spala bine si se taie rondele. Am folosit doar partea verde, pentru un efect mai mare.

ingrediente

Se aseaza intr-un bol si se toarna deasupra ulei de masline C’osta d’Oro, in fir subtire, peste oua.

ulei-de-masline

… si POFTA BUNA dragii mei!

salata-de-oua-cu-ceapa

salata-de-oua-cu-ceapa-verd


Author: Alexandra Butnari

Pentru voi, pentru el, pentru mine! Pentru cei care stiu sa-si indulceasca viata, prin lucruri simple, dar frumoase, si mai ales gustoase! Pentru fiecare din voi! Cu drag, cu daruire, cu multumire, Alexandra

Share This Post On

Comentarii

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>