Sandwich cald cu cascaval afumat

Cascavalul afumat de la Hochland e preferatul nostru de ani de zile. Sarbatoare sau nu, avem tot timpul in casa cascaval si-mi place sa-l folosesc destul de des, in special la gratinat diferite bunatati. Si ca sa vedeti despre ce vorbesc:

Ingrediente 2 portii:

- 100 grame aluat foitaj

- 4 felii de bacon

- 1 ou

- 1 fir ceapa verde

- cascaval Hochland

- rosie pt decor (optional)

- condimente: sare, piper, oregano

Aluatul de foitaj se taie in 2 patratele, iar restul se intinde sub forma de 2 fasii. Se iau 2 forme de aluminiu (sau de briose) si se adauga aluatul. Se unge cu oul batut bine cu condimentele (sare, piper si oregano).

se-ung-cu-ou

Se adauga feliile de bacon si rondele de ceapa verde.

bacon

Se rup cateva bucati de cascaval si se pun peste bacon.

cascaval-hochland

Deasupra se pun fasiile de aluat, cu fasii de rosii intre ele (sub forma de melc).

aluat

Se mai presara cateva rondele de ceapa verde si se da la cuptorul incins la temperatura de 200 de grade. Se lasa la cuptor pana se coace aluatul.

din-cuptor

Se pune cate o felie de cascaval afumat Hochland, si dati inca 1 minut la cuptor, pentru a se inmuia frumos pe margini…

sandwich-cald-cu-cascaval-a

Doamne ce bunatate! Si ce simplu!

Din restul de aluat am facut o pizza rapida, cu de toate de prin frigider, peste care am adaugat cascaval Hochland din plin, ca de fiecare data. Cred ca ar fi mers de minune doar aluatul cu cascavalul :D

sandwich-cald-cu-cascaval

sandwich-cald-cu-hochland


Author: Alexandra Butnari

Pentru voi, pentru el, pentru mine! Pentru cei care stiu sa-si indulceasca viata, prin lucruri simple, dar frumoase, si mai ales gustoase! Pentru fiecare din voi! Cu drag, cu daruire, cu multumire, Alexandra

Share This Post On

Comentarii

2 Comentarii

  1. Arata atat de bine, incat imi ploua in gura, desi e ora 9 am iar eu, de ani de zile, nu consum decat cafea pana in ora 15 :) Bafta multa la concurs!

    Post a Reply
    • Multumesc frumos Simona! As vrea sa spun si eu ca nu servesc nimic pana la 15, dar nu pot :) )
      Sa stii ca admirasem rulourile de castraveti, si acum ma bucur ca ne “cunoastem” putin mai mult :) )
      Bafta si tie la concurs!
      Si sa ne auzim/ vedem cu bine!
      Te pup, Alexandra

      Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>